Star Remedies (bloesem­therapie)

Flower Essences ofwel bloesem essences worden gemaakt van bloesems, planten, struiken en zelfs bomen. Bloesem essences kenmerken zich door de emotionele negatieve gemoedstoestanden bij mensen en dieren te veranderen in positieve kenmerken. Bloesem essences zijn uitermate geschikt voor zowel mens en dier en zijn eenvoudig inzetbaar. Dit betekent trouwens niet dat emoties en de menselijke psyche eenvoudig zijn! Bloesem essences zijn trillingen afkomstig van de bloesems en bieden hierdoor de perfecte ondersteuning op de weg naar emotioneel herstel.

Bloesem essences bieden de perfecte ondersteuning bij onze dagelijkse emotionele disbalansen zoals angst, paniek, stress en andere negatieve gemoedstoestanden. Bloesem essences zijn in staat om deze emotionele ballast laagje voor laagje af te schillen.

Ontworpen om emotioneel welzijn te ondersteunen en u te helpen omgaan met de dagelijkse worstelingen van het leven. Onze bloesemremedies zijn gemaakt met wilde planten en bloemen uit Nederland en de rest van de wereld en worden met de hand vervaardigd met behulp van traditionele methoden die ervoor zorgen dat de energie van de bloemen in het bronwater kan trekken.