Huidverbetering

Huidverbetering met LED lichttherapie

Voor een volledig pijnloze vorm van huidverbetering voor de huid.

LED lichttherapie met 3 lichtbronnen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. De infrarood-therapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van collageen en elastine en stimulatie van de celstofwisseling.

Blauw licht 470 nm

Het blauwe licht is effectief bij de vermindering van bacteriën bij acne en bacteriële ontstekingen en wordt ingezet bij de verbetering van acne en actinische keratose (zonlicht beschadigingen).

Rood licht 640 nm

Het rode licht bevordert de circulatie en lymfatische stroming. Het is uitstekend toepasbaar bij de verouderde huid en stimuleert de productie van ATP (Adenosine Triphosphaat). ATP is energie dat de cel produceert en nodig heeft bij alle celactiviteiten zoals DNA replicatie, celmetabolisme en celopbouw.

Groen licht 525 nm

Het effect van groen licht wordt ingezet bij hyperpigmentatie, het verminderen van roodheid en erytheem. Het groene licht draagt bij aan detoxificatie (ontgiften) van de huid door vermindering van irritatie en gevoeligheid, en het is in te zetten bij o.a. rosacea en geïrriteerde huid bij eczeem, na microneedling- of peelingbehandelingen.