Schoonheidsbehandelingen

Gezichts­behandelingen

Detox

Diep Reinigende & Kalmerende Gezichts­behandeling

Voor de vette, onzuivere en acnegevoelige huid.

Is de huidbarrière uit balans, snel ontstoken, geïrriteerd of zijn er onzuiverheden?

De DETOX behandeling is een resetknop voor de onzuivere huid en helpt deze op de meest natuurlijke manier weer in balans te brengen. De diep reinigende en kalmerende behandeling verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint. Elk product in de DETOX Behandeling bevat zachte, talg verminderende en kalmerende biologische ingrediënten. 

Arctic beauty

Vochtinbrengende & Beschermende Gezichts­behandeling

Voor droge, zeer droge en verouderde huid.

Wie wil er nu geen goed gehydrateerde, elastische huid die straalt?

De ARCTIC BEAUTY Behandeling zorgt ervoor dat de droge en verouderde huid voller wordt, in balans blijft en wordt beschermd tegen factoren die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. De ARCTIC BEAUTY behandeling helpt om het huidoppervlak soepel, glad en elastisch te houden en de onderste huidlagen te beschermen waardoor de huid er mooi en stralend uitziet.

Lingon Berry Bright

Verhelderende Antioxidant &
Vitamine C behandeling

Voor doffe, slappe en rijpe huid met pigmentvlekken.

Een stralende huid raakt nooit uit de mode. Maar een healthy glow behouden is niet altijd makkelijk. De LINGONBERRY BRIGHT behandeling combineert de beste biologische en natuurlijke producten, die de huid herstellen en beschermen de huid met kostbare antioxidanten. De salonproducten in deze behandeling zijn rijk aan vitamine C en vervagen pigmentvlekken zichtbaar – al na de eerste behandelingsbeurt.

Elk product in de Lingonberry Bright Behandeling bevat zachte, voedende en antioxidantrijke biologische ingrediënten. Deze combinatie van producten versterkt elkaars eigenschappen.

Rosa Rubiginosa

Kalmerende en hydraterende behandeling

Voor de Rosacea huid.

Roodheid, gevoeligheid en misschien ook puistjes in het gezicht? De Rosa Rubiginosa behandeling is een kalmerend verwenmoment voor de rosacea huid en helpt deze op de meest natuurlijke manier tot rust te brengen. De vochtinbrengende en kalmerende behandeling verlicht roodheid en versterkt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. Daarnaast stimuleren de producten collageenproductie en corrigeren kleurverschillen.

Elk product in de Rosa Rubiginosa behandeling bevat kalmerende, hydraterende en biologische ingrediënten.

Wimpers & wenkbrauwen

Harsen en Definitief Ontharen

Voetverzorging