Huidverbetering

Uitleg levend collageen behandeling/suppletie

Wat is collageen ?

Collageen is dus een belangrijk eiwit in ons lichaam, maar wat doet dit eiwit nu precies?
Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in al onze bindweefsels, waaronder de huid, pezen, gewrichten, kraakbeen en botten. Collageenvezels in de huid zijn ontzettend belangrijk voor de huidstructuur en de stevigheid van de huid, naarmate we ouder worden gaat dit een steeds grotere rol spelen. 

Welke types collageen zijn er?

Collageen kent ruimt 28 types waarvan collageen type 1 en type 2 het belangrijkst zijn. 90% van al het aanwezige collageen bestaat uit type 1.
Collageen type 1 bevindt zich vooral in de huid, haar, nagels, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen en bloedvaten.
Collageen type 2 bevindt zich in gewrichten, tussenwervelschijven, ribben, neus, strottenhoofd en luchtpijp.
Collageen type 3 bevindt zich in huid, bloedvaten en weefsels voor wondherstel. Viscollageen bevat voornamelijk type 1 en 2 collageen, maar bevat daarnaast weer hydroxyproline. Hydroxyproline is een aminozuur en is een belangrijk onderdeel van de huid, de wanden van de bloedvaten en andere bindweefsels
Natief viscollageen is zonder hitte, chemicaliën of zuren uit de huid van de vis geëxtraheerd waardoor de structuur van het collageen intact blijft. viscollageen is de puurste vorm van collageen, omdat de structuur van viscollageen het best overeenkomt met die van de mens.
Er zijn verschillende soorten collageen te verkrijgen die afkomstig zijn uit verschillende bronnen. Maar wisten jullie dat er niet alleen verschil zit in de verschillende bronnen waar collageen uit gewonnen kan worden? Binnen viscollageen zijn ook verschillende soorten collageen: gehydrolyseerd viscollageen en natief viscollageen.

En dit zit dus in de producten van S`OUVRE .
Voor jou dus … het allerbeste.

 

niet alleen van binnen naar buiten maar ook van buiten naar binnen

Collageenproteïne wordt verkregen uit vissenhuiden. De onbeschadigde vorm van het eiwit blijft behouden in een natuurlijke structuur die dezelfde eigenschappen vertoont als in het menselijk lichaam.
Dankzij zijn onoplosbaarheid, waardoor het in leven blijft, harmoniseert het met onze huid. Na het aanbrengen wordt collageen afgebroken tot kleine deeltjes die de diepere lagen van de opperhuid bereiken en daar de natuurlijke functies van de huid stimuleren om het verouderingsproces te regenereren, voeden, reguleren en remmen
Maar liefst 95% van de vrouwen merkten een verbetering van de hydratatie van hun huid op na het opnemen van collageen van S`ouvre!
S`ouvre Natural Collagen verstevigt niet alleen de huid, maar verzacht ook bestaande rimpels. Studies hebben aangetoond dat de vermindering van de diepte van rimpels bij 85% van de mensen optrad. Rimpels namen met gemiddeld 27% af. Er waren ook veel andere, zeer interessante veranderingen, en pas na 4 weken gebruik van het product: de totale elasticiteit van de huid nam toe tot 17%, de plasticiteit nam toe tot 33%, de hydratatie van de huid nam toe tot 34% en de stevigheid nam toe tot 59%.
Bij mensen rond de 20 jaar zal collageen een uitstekende ondersteuning zijn voor de conditie van de huid. Het vertraagt het verouderingsproces, versterkt de huidstructuur en werkt in op opkomende imperfecties. De huid wordt beter gevoed en perfect gehydrateerd en krijgt een jeugdige glans.

𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐳𝐨𝐮 𝐣𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐤𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐒’𝐎𝐮𝐯𝐫𝐞?

Hun producten zijn ISO-gecertificeerd, komen uit Europa en ze verkopen iets wat niet te vinden is in de winkel….namelijk 𝙇𝙀𝙑𝙀𝙉𝘿 𝘾𝙊𝙇𝙇𝘼𝙂𝙀𝙀𝙉. Ik hoor je al denken, wat is dit?
S’OUVRE maakt gebruik van levend (gehydrateerd) collageen gel wat dankzij het opbrengen op de natte huid in combinatie met de temperatuur van de huid afbreekt in kleinere collageen moleculen waardoor de peptiden en aminozuren 5 lagen diep de opperhuid indringen en belanden op de basale laag van de huid.
Niets kan verder doordringen in deze basale laag en vanaf deze laag sturen de peptiden signalen naar de fibroblasten en deze cellen worden geactiveerd en de natuurlijke aanmaak van collageen door het lichaam zelf stijgt aanzienlijk. Daarom zijn de resultaten ook zo mooi en kunnen wij heel veel mensen helpen met onze fijne producten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

GESLOTEN

Wegens persoonlijke omstandigheden is de praktijk voor onbepaalde tijd gesloten.

Excuus voor eventueel ongemak

Wij gaan verhuizen

Wil je liever niet mee verhuizen? Maak dan je behandelingen op voor 1 Juni.