Huidverbetering

Combi active Capsule

Spierstimulatie, vetverbranden en ’n strakkere huid.

Perfecte huid speelt een belangrijke rol in modieuze schoonheid. We kunnen een schoonheid en haar kwaliteit van leven beoordelen aan de hand van haar huidconditie en uiterlijk. Gladde huid is de meest waardevolle outfit. We kunnen echter te maken krijgen met verschillende huidproblemen als gevolg van het klimaat, vervuiling of veroudering enz. Het afvallen van het lichaam door fototherapiecapsule is een zachte, delicate oplossing.

1. infraroodtherapie

Lange golf infrarood sauna’s zijn een gezonde oplossing voor gewichtsverlies zonder direct lichamelijke inspanning uit te oefenen. In de infrarood capsule kunnen in 3o minuten zo’n 400 tot 600 calorieën verbrand worden. Dat is vergelijkbaar met het rennen van 4 à 5 km.

2. Kleurrijk lichttherapie

Zoals we weten, is kleurrijk licht nuttig voor onze gezondheid, fysiek en mentaal. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED lichttherapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. In de cosmetische geneeskunde wordt LED lichttherapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

A. Rood licht
O.a. Verminderen van van rimpels, vlekken en acnes, het stimuleren van de bloedsomloop.

B. Geel licht
Het stimuleren van de zenuwen, het versterken van de immuniteit en de spijsvertering.

C. Blauw licht
Verfrissend, verlaagt de bloeddruk. Balans en concentratie van je geest.

D. Groen licht
Ontspanning, verbetering van de klierfunctie, verwijderen van vlekken, acnes, puistjes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp